onsdag 15 oktober 2008

Den jag vill vara.

Kolla de här grejerna. Jag vill vara en sån som använder sånt. Vem använder sånt? Jag VILL så gärna vara den som gör balla små älgformade pepparkakor, eller pepparkakor överhuvudtaget. Jag VILL så gärna vara den som bakar små muffins i skitsöta formar och ... ja, lägger dem i frysen eller vad man nu gör. Jag vill vara en sån som bakar. Och om jag nu ändå var en sådan som bakar, så skulle jag vilja vara en sån som går in på Favoritsaker.se och faktiskt beställer hem pepparkaksälgen och muffinsformarna bara för att man vet hur FINT det kommer att bli. Finbakare - jag beundrar er och avundas er. Jag vill vara som ni.

4 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.prylportalen.se/artikel/annu_en_netbook_pa_ingang_080917145423-279.html

På order får du denna länk av mig:) Guess who haha
/Jempa

Pytte/Eleonora sa...

Wow Jempa, jag vet inte vad jag ska säga - mitt namn på en dator som är lika liten som mitt namn något felaktigt antyder att jag själv är. Lite freaky. Men, öh... Tack! Antar jag!

Anonym sa...

Tack Pytte för inspirationen. Nu vet jag vad jag ska göra av "all min tid". Jag ska bli denna någon. Jag ska baka muffins i vackra formar, äppelkakor på löpande band och små smarriga hallongrottor bara för jag kan. Håll utkik efter en lika eftertraktad bakblogg och du/ni kommer bli förvånade... För övrigt är detta en mycket eminent sida med kulinariska upplevelser HELT i linje med vad jag gillar. Så tack för detta!

Pytte/Eleonora sa...

Det näst bästa efter att själv vara denna någon är ju att känna någon som är som denna någon. Just det.