torsdagen den 17:e februari 2011

Lilla lilla parmesankrämen

Okej, det är en kass bild och bara ett fånigt litet tillbehör men även en... öh... fjäder... måste få bli en höna ibland. Ähum.
Igår blev det en god karré från någon bättre behandlad gris och till det slängde vi ihop en parmesankräm som var nammelinamnam (gud, vad jag är infantil - nammelinamnam?!). Som en ceasardressing utan sardeller, ungefär. Prova till vad som helst; fisk, kyckling, kanske rött kött till och med och garanterat som dippsås till krispiga grönsaker.

Simpel parmesankräm

2 personer, eller en liten skål

50 g parmesan, fint riven (ca 2 dl)
3 msk färdigköpt aioli (eller hemgjord, för all del)
3 msk creme fraiche
Salt och rikligt med svartpeppar

Rör ihop, smaka av, enjoy.

1 kommentar:

Stefan sa...

Tackar tackar... detta skall provas!