
anrättningen.
Alltså.
Mozzarella, avokado och bacon - inga konstigheter. Alltid gott. Släng in ett gott päron och mängder med koriander, och plötsligt börjar det hända något. En het dressing som dränker in hela härligheten och vips! har allt släktskap med burksalladerna på Ica utplånats för gott.
Päron- och mozzarellasallad med bacon och koriander
2 personer
2 små hjärt-/gemsalladshuvuden, eller ca 70 g valfri sallad (med krisp!), sköljda och torkade
1 mozzarellaboll, riven i bitar
1/2 pkt bacon, knaperstekt i små bitar
1 moget päron, sköljt och kivat i halvmånar
1/2 rödlök, tunt skivad och sköljd i kallt vatten
1 kruka koriander, grovt hackad

Blanda alla ingredienser till salladen med din färdiga dressing och drick en kall öl till, eller ett gott glas vitt (jag har blivit väldigt fixerad vid att andra ska dricka alkohol nu när jag inte kan göra det själv).
Because you can!
4 kommentarer:
Låter väldigt gott och ser mycket smaskigt ut, ska definitivt prova!!
Vad mycket goda smaker!! Låter supergott!!
Härliga färger, kan tänka mig att den är smaskens med alla sköna smaker!
ser riktigt mumsigt ut
Skicka en kommentar