lördag 31 januari 2009

Lördagskväll på landet

Lätt sargade efter gårdagens fantastiska spelning har vi tagit oss ut till Räkan och världens bästa värdpar. De är sådana där som placerar en på soffan direkt när man kommer, bäddar in en i filtar och serverar en 40 olika sorters öl. 5-stjärnigt leverne, det är vad det är. Till middag blir det tjusig ickemiddag; den långlagrade parmesanosten har vi redan huggit in på i bitar med balsamicokräm, och senare blir det två sorters quasedillas, små club sandwichar, friterade bläckfiskringar, och så de här vårrullarna. Superlatmat som går att äta med en hand. Älskart.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men ni ÄR ju världens bästa gäster! Varför? Förutom att ni är väldigt vackra att se på, roliga till och med som bakis så... (bäst av allt)... är ni nog de minst kräsna, mest uppskattande gästerna till vad ätbart som helst.

Det göööör inget att det är ripoffs Pyttes eget, eller helt färdigfryst, lite sent, lite slarvigt eller lite quickfixed; huvudsaken är att det är fingrigt, mycket och lättillgängligt. Och att det finns massor av öl.

Man måste ju älska såna gäster. Visst?

Anonym sa...

vårrullarna är grym comfort food, de är en av de få saker som vi har hemma i kategorin "färdigmat". perfekt till småbarnslunch om man råkar "glömma" dipsåsen eftersom de inte är speciellt kladdiga att äta. Sjukt prisvärda också.