Att tina räkor går inte alls snabbt, tänker du och avfärdar mitt påstående innan du ens hunnit låta dig frestas. Bah, säger jag! Godare och enklare än så här blir det inte. Köp en stor påse räkor på lunchen och låt den tina på kontoret. Gå hem och vräk upp på ett fat. Mosa en avokado med lite pressad lime, salt och peppar och fyll en skål, blanda äkta fullfet crème fraiche med en vitlöksklyfta, salt och peppar i en annan och hugg in. Nyttig och apagod middag klar på fem röda. En brödbit till om ni prompt måste ha carbs, men det är icke nödvändigt om ni frågar mig. Och det gör ni ju uppenbarligen!
3 kommentarer:
Kan bara instämma! Räkor slår det mesta. Godare än både havskräftor och krabba (jag håller fullständigt med dig angående de överreklamerade gynnarna).
Ja, räkor är bäst!
Visst är de?! Och jag tycker faktisk att frysta räkor duger alldeles utmärkt, fastän jag är något snobbigare när det kommer till andra skaldjur som t ex hummer och kräftor.
Skicka en kommentar