måndag 30 mars 2009

Klubben för inbördes beundran

Jag är för övrigt hög som ett hus på det fantastiska beröm jag får av min matidol Annika på hennes härliga blogg Smaskens. Här är det numera idel rosa kinder, piedestaler och oförankrade fötter... Hollywood nästa? Eller vad är motsvarigheten för duktiga, roliga och snygga matbloggare? I want to go to there, som Tina Fey skulle ha sagt.

7 kommentarer:

Lisa sa...

Haha. Hollywood. Jasså du. Men du förtjänar all beröm kära du. Och dessutom hörde jag ett program på radio (?!!) att det är dumt att kliva av sina höga hästar om man en gång klivit upp. Alltså, att det skulle vara svårt att komma tillbaka upp i sadeln igen... Eller något sånt. Äsch. Jag menar bara att du är bäst. Och så var det med det.

Lillan sa...

Jag håller med Lisa om allt! Du är bäst (och Annika också!)!

Pytte/Eleonora sa...

Åh, Lisa och Lillan - och Annika förstås - det är såna som ni som hjälper mig att rida på mina höga hästar raka vägen in i solnedgången. Jag hoppar aldrig av kusen igen!

Lulle sa...

Jag vill också vara med i klubben för inbördes - och utsocknes - beundran; för alla intelligenta, generösa, vackra, duktiga, kämpande bloggsjälar i allmänhet, och för min allra bästa Pytte i synnerhet.

Heja heja, keep it up!

Lulle

Pytte/Eleonora sa...

Lulle - du är bäst!

Annika sa...

Äsh, du förtjänar alla besökare du kan få! Jag är så pinsamt glad och nöjd över att jag själv lyckas klamra mig fast på topp 25-listan vecka efter vecka, i konkurrens både helt fantastiska bloggar som skåpar ut mig med höästlängder, underliga bloggar obegripligt rubrucerade som "mat" (anorexi, tonårstjejer som visar bilder på kafémackor mm) samt inte minst alla dessa nutritionisttjejer (obs, inte fina PickiPicki) som predikar sina fettskrämda evangelier för likasinnade...
Det finns ingen logik i det hela, men det retar mig att du (och vissa andra) ligger så lågt i jämförelse med...annat, om du förstår vad jag menar.

Pytte/Eleonora sa...

Well Annika, en vacker hoppas jag få joina dig där uppe bland de tonåriga hälsofreaksen!