torsdag 8 april 2010

Mikro in the house!

Vi har blivit med mikro. Den här skönheten har just kommit hem till vårt kök - vi spontanade den på Elgiganten för vad jag inser nu var onödigt mycket pengar men what the heck; jag är tamigtusan lycklig. Innan jag fick barn har jag aldrig riktigt ansett mig vara i behov av mikrovågsugn men oj, vad jag har glatt mig nu när jag kommit hem till någon där en burk käk går att värma på två röda eller en fryst kycklingfilé raskt kan omvandlas till en gourmetmåltid för en liten tjej som såklart föredrar hemlagat (or so I tell myself). Och jag äter väldigt sällan frysta färdigrätter men jag funderar på att köpa mig en nu bara för att fira att jag KAN, liksom. Och jag mikrade just mitt kaffe som kallnat - hur skönt är DET?!
Yay!
Men frågade mig inte vad den kostade. Är liksom inte helt redo att stå för det. Vi har fått veta att de hittat reservdelen som behövs för att laga vår döda spis, vilken vi trodde att vi skulle behöva pynta extra för att ersätta. Så vi kvittar den dyra mikron mot spiskostnaden.
Säger vi. Blir bra så.
Nä, om man skulle ta och mikra något? Vi hörs!

2 kommentarer:

Glassmannen sa...

Är det här en så kallad "mikroblogg"?

Pytte/Eleonora sa...

Glassmannen - Jag kan föreställa mig hur din fru lägger huvudet i händerna och utbrister "men guuuuud" när hon läser din kommentar, och jag misstänker att du kanske har en dotter som kommer växa upp och vråla "men ååååh, pappaläggaaaaaav" varje gång du drar något liknande framför hennes kompisar. Am I right or am I right?