måndag 6 augusti 2012

Introducing Bjud hem!

Okej. Jag VET att jag varit borta sedan i december. Jag har inte rest runt jorden, inte fött fler barn (två är lagom för stunden, tack så väldigt mycket), inte flyttat ut i skogen och iklädd lövdräkt skrotat alla möjligheter till ett värdigt interaktivt liv. Nej då. Jag har i stort sett gjort ingenting. Å så.Som en avledande manöver (nej, jag ursäktar inte min frånvaro med detta heller - jag gjorde den här förra sommaren och inte nu under våren, jag har verkligen inte gjort något värt att tala om sedan vi sågs sist) kastar jag omslaget på min KOKBOK i nunan på er! Aaa-HA, där fick jag er allt! Okej, några av er vet förstås redan om denna magnifika händelse, men förhoppningsvis höjde jag på något litet ögonbryn nu där ute (jag ser att det fortfarande är ett par hundra om dagen som hittar hit trots 8 månaders frånvaro. Det är rörande och lite konstigt). Jag gör en liten segerdans här hemma nu i min ensamhet, bara så att ni vet. Det är ingen vacker syn, men ändå. Skrytglädjen är den enda sanna glädjen, trots allt.

Om ganska exakt en månad anländer denna min nya bebis till butiker och näthandlare out there. Och till mig. Jag är absurt nervös. 144 sidor pure joy, utgiven på Ica Bokförlag och en väldigt fin sammanfattning av vad jag handlar om när det kommer till mat. Där finns massor av människor jag gillar som bjuder hem varandra till höger och vänster, och alla bjuder de på mat som jag hittat på. Många av recepten återfinns även här på bloggen. Visst är det stort?! Jag kommer skriva mer om boken framöver, men läs gärna mer på Icas hemsida så länge! 

11 kommentarer:

Christer sa...

Vad fin! :)

Pytte/Eleonora sa...

Tack så mycket! Och vad kul att se dig igen!

mumsfillibaba sa...

Vad roligt! Ska hålla utkik!

Xtian sa...

Wow. Coolt! Kul att se dig tillbaks i tryckt o digital form.

Pytte/Eleonora sa...

Sofie - Jag kommer hojta en massa när det är dags, var så säker...

Xtian - Det där lät jättebra tycker jag. Multimedial. Härligt att se dig här också, jag blir riktigt nostalgisk.

Annika sa...

Fantastiskt kul! Jag har beställt ett recex. Ser fram emot att ta del av boken som verkar både otroligt snygg och med ett kul upplägg. Gillar!

Pytte/Eleonora sa...

Vad roligt Annika! Jag hoppas att du kommer gilla den. Tänk att den finns att beställa som recex - det är surrealistiskt. Och läskigt. Och superkul. Berätta vad du tycker sen!

tina sa...

Äntligen! Som jag väntat och längtat efter både dig och kokbok! <3

Pytte/Eleonora sa...

tina! Hej! Snyft. Nu blev jag väldigt rörd. Stor kram och tack!

sanna sa...

Yaey du är tillbaka!!! Och det med råge, skitkul :)

Pytte/Eleonora sa...

sanna - kram och tack för pepp!