torsdag 3 september 2009

Idag smäller det!

Jag har ätit frukost, men resten av dagen ska jag späka mig i väntan på min middag. Mathias Dahlgren, here I finally come! Jag missade Bon Lloc och har aldrig haft en plonka stor nog att berättiga ett värdigt besök på Grand, men däremot har jag världens finaste och mest generösa bror och svägerska. Tack vare dem ska bror och jag avnjuta avsmakningsmenyn i den tvåstjärniga Matsalen ikväll och jag mår ärligt talat nästan lite illa av iver.
Jag försöker distrahera mig med funderingar kring vad jag som gravid ska dricka till maten och hur jag ska lyckas få plats med allt i min redan relativt välfyllda kagge, men tankarna hamnar alltid på tallriken till slut och så får jag torka skrivbordet fritt från dregel igen.
Där kan vi snacka i-landsproblem på kulinarisk toppnivå!

6 kommentarer:

Mikkan sa...

Det där lär ju bli riktigt fint! Såg senast denna fina recension från en av de mesta finsmakarna jag vet, och han gillade det ju. :) http://mickemumsar.blogspot.com/2009/08/dahlgren-matsalen.html

Pytte/Eleonora sa...

Tack för vidarebefordrad recension! Bra att veta att där råder kameraförbud, då behöver jag alltså inte bemöda mig om att släpa med den i alla fall...

Annika sa...

Hoppas ni haft en riktigt god kväll!

Pytte/Eleonora sa...

Det var ljuvligt. Det bästa som någonsin hänt min mina smaklökar. Matmagi. Nu förstår jag inte hur jag någonsin ska kunna äta igen - allt annat kommer bara kännas som... Trams.

Mikkan sa...

Japp, jag själv hade blivit besviken om jag hade ställt in mig på att få fota alla rätter!

Underbart att höra att det var så himla gott. Nån gång skall även jag unna mig matsalens grymma avsmakning. :)

tina sa...

Åh! Lyllos lyllos dig, vilken lycka! :-D