måndag 26 januari 2009

Tävlingen är avgjord!

Den här gången fick min blödighet avgöra. Hela 26 personer tävlade om boken "Singelmat", och lämnade fina, roliga och inspirerande svar på vad som är den bästa ensam-maten. Att välja en vinnare var svårt, men till sist ömmade ändå mitt jury-hjärta lite extra för Blekingekille, som skrev så här:
"Jag är singel och om jag är sugen på något gott till middag, då hemlagat mat är snabbt och enkelt, som alternativ till färdigmat från frys eller kyldisk i butik.
Jag dukar vackert med fint porslin och vackert glas, tänder ett ljus, sätter en blomma på bordet och njuter av min måltid - för det är jag värd."
Jag hoppas att Blekingekille får lite extra inspiration från boken och lagar någon riktigt fint till sig själv. Det tycker jag också att han är värd. Maila mig din adress på pyttes(snabel-a)gmail.com så kommer boken på posten! Och alla ni andra - tack för era bidrag! Håll utkik, snart kommer en ny rolig tävling med ett fint pris.

5 kommentarer:

Anonym sa...

En värdig vinnare! Vilken kille! Han påminner lite om dig Pytte! För ni är värda det lilla extra. Fina ni.

Pytte/Eleonora sa...

Tack fina svägerska! Jag hoppas att Blekingekille får glädje av boken. Får vi komma och hälsa på snart? Puss!

Anonym sa...

En värdig vinnare indeed!

Anonym sa...

Jag är försenad inser jag men måste i alla fall berätta. Här på Åland grasserar ett rykte om någon som lämnat in sitt bästa matlagningstips till nån tidning: att tillreda fisk i diskmaskinen. In i påse bara och så kör man diskmaskinen utan medel för att nu vara på den säkra sidan om påsen läcker. Detta lät ju både enkelt och slugt och därför har jag och några andra ammande morsor (inte direkt singlar kanske men ändå ensamma hela dagarna och måste äta ibland) spånat lite kring. Nu har vi tänkt att fiskpåsen kunde få sällskap av en rispåse från Uncle Bens och en tetra färdigsås från Kelda. Hepp så har man en hel middag tillagad direkt i diskmaskinen och kan köra nappflaskorna samtidigt. Obs! Tipset är inte testat...

Pytte/Eleonora sa...

AnnaK - jag frestas så klart att prova detta geniala tillagningssätt, men tyvärr har jag ingen diskmaskin. Jag vill förstås varmt rekommendera er Ålandsmammor att testa och återkomma med resultatet!