onsdag 15 april 2009

Tävlingen är avgjord!

Att välja vinnare har varit svårare än någonsin - inte mindre än 43 personer har försökt bjuda sig till ett av de eftertraktade citrusjärnen från Hamonoya. Ni har velat lätta på plånboken för alla möjliga sorters figurer; alla från Homer Simpson, Johnny Cash och Marilyn Monroe till fina bröder, saknade fäder och aldrig mötta tvillingsystrar. Freud, Kafka och Astrid Lindgren fick också drinkar liksom Gordon Ramsay, Jamie Oliver och allas vår Leila, men populärast var ändå Gud och Leif GW Persson som minsann fick två drinkar var. Och det fick jag med för den delen - ett hedersomnämnande förstås till Elin och Rebecca för det!

Jag skulle förstås vilja ge priser till alla men idag vinner tre personer som jag bara vill ge lite
uppmuntran. En klapp på axeln. Grattis till vinnarna, som är:

carro g, som skrev så här:
"Jag vill bjuda mig själv, för det är aldrig nån som bjuder mig"
Juryns motivering: Det är helt enkelt inte rätt, carro g. Använd priset till som uppmuntran att dekorera en riktigt snygg drink till dig själv i alla fall! Maila mig din adress så kommer priset på posten.

Roberto, som skrev så här:
"Jag gjorde en Caipiroska med jordgubbar till min flickvän igår kväll men jag skulle vilja bjuda henne på en Angel Face cocktail. Det hade passat henne bäst (och ett citrusjärn hade passat finfint i vårt gula kök. ;))"
Juryns motivering: Alla som blandar goda drinkar till sina flickvänner ska uppmuntras. Gör något med citrus nästa gång, Roberto. Se och lär, ni andra.

Maria, som skrev så här:
Jag vill bjuda min mormor på en riktigt god sex on the beach! Den har hon alltid viljat smaka men har inte vågat beställa den i baren (pga namnet) så hon beställer alltd ett glas vin istället!
Juryns motivering: Med detta pris uppmuntrar jag dig att genast släpa ut mormor på barrunda och se till hon beställer sin drink med högburet huvud. Eller så blandar du åtminstone till en åt henne själv!

Tack alla ni som deltagit, och grattis alla vinnare! Håll ukik på Pyttes, för snart drar vi igång nästa storslagna tävling. Välkomna tillbaka!

1 kommentar:

lillan sa...

Även om jag tycker att priset borde ha gått till mig och min bror så måste jag säga att juryn gjorde rätt val. Bäst var nog Marias söta mormor som blir blyg i baren. Så rart.