För mig som verkligen har seriösa problem med bönor i alla dess formen är just den här lilla bönan en kompis jag vill hålla i handen för alltid. Som en lite större, nötigare grön ärta, kan man säga. På bilden har jag kokat större delen av en påse, satt mig framför teven och pluppat ut dem ur skidorna och blandat dem med avokado, röd pepparfrukt, olivolja, pressad lime och riven basilika. Lite mört kött eller en god bit fisk till det och du kommer ha svårt att göra andra tillbehör igen.
Siem Reap: våra dagar på Viroths Villa
22 timmar sedan
4 kommentarer:
ho ho. nu har jag skaffat mig ett helt kilo av dom här sköna bönorna på din goda inrådan. hoppas dom lever upp till sitt beröm :) (dom hade i alla fall den goda smaken att hoppa runt i hela köket när jag släppte ut dom, pigga små rackare)
Gjorde du salladen Caroline? Jag bjöd på världens trerättermiddag i fredags, men det som verkligen uppskattades var den här salladen... RIKTIGT god!!
Tack för ännu ett tips! Som bönälskare är jag alltid glad att få upp ögonen för nya (eller, ja, nya för mig i vart fall) bönor.
Den här salladen är en av mina favoriter nu! Tack, Pytte!
Skicka en kommentar