söndag 7 juni 2009

Pre-firande av min födelsedag

I övermorgon fyller jag år och mina svärföräldrar förärade mig av den obetydliga anledningen (ähum ähum) en jättefin middag igår kväll. Jag är väldigt rörd och känner mig synnerligen firad.

Eller vad sägs om fetaost- och vattenmelonsallad, grillad marulk med grillad avokado och sparris med brynt smör med soja och kapris samt en hejdundrande god rabarbersmulpaj till efterrätt? Och så fick jag bland mycket annat fint en väldigt efterlängtad matberedare i present. Kan man ha det bättre?
Tack, fina föräldrar till min man; jag var mycket nöjd med mitt val av make men alla vet vilka jag egentligen var ute efter!

5 kommentarer:

Livet på den mörka sidan sa...

Så du är också tvilling ! Vi är faktiskt det trevligaste tecknen av alla .

Lisa sa...

grattis i förskott. låter underbart!

Gabbis sa...

Hurraaa i förskott! Du, läste i förra inlägget något om grillad avocado. Jag älskar avocado över allt annat och blev väldigt nyfiken: hur gör man?

Puss på dig och magen!

Fröken Dill sa...

Massa grattis i förskott!!! Bra svärföräldrar ÄR verklgen en bonus.
Massa hälsningar från fröken Dill

Pytte/Eleonora sa...

Tack för alla fina födelsedagshälsningar!

Gabbis - grillad avokado är faktiskt jättegott om än lite annorlunda än man är van vid. På tallriken ser du att avokadon är klyftad, skalad och sedan grillad; tror att den var penslad med någon god marinad dessutom. Jag skulle dock testa att bara halvera avokado och slänga den på grillen om jag var du, utan att skala den, och låta den få fina ränder uppepå men fortsätta vara lite fast inuti. Servera med en god röra, till exempel. Lycka till!