fredag 14 maj 2010

Tävlingsfeber!

Tjong i ballongen (vad är det för uttryck egentligen?! Vilken ballong?), nu är det hårda bananer (återigen - va? Säger man så eller blandar jag ihop det nu igen?) som gäller!
Jag tävlar, minsann. Årets Tapaskreatör 2010 är titeln jag är med och slåss om; självklart står det ett företag och dess produkt bakom men jag tyckte hela grejen lät så rolig att jag verkligen inte kunde hejda mig. Och vem vill inte skapa tapas, liksom? Små rätter man kan äta många av, det finns ju inget bättre.

Det skapta bidraget ska passa till Van Loveren Chardonnay 2009 (94141) som jag inte smakat och läskigt nog inte har någon aning om hur bra min friterade pilgrimsmussla gifter sig med men what the heck - jag har gjort en god munsbit vill jag lova er!

Du hittar tävlingen, inklusive mitt bidrag, här. Scrolla långt ned och rösta järnet så skickar jag min eviga tacksamhet medan jag snor ihop mitt bidrag till ännu en rolig tävling... Håll utkik!

7 kommentarer:

Marie sa...

Nu har jag röstat att detta är ett mästerverk även om jag inte är speciellt förtjust i pilgrimsmusslor. Hoppas du vinner

Mvh

Marie v A

Anonym sa...

Friterat + Pilgrimsmussla? OMG, kan inte vara annat än ett mästerverk i mina ögon!

PS: ditt bidrag kickade ju rumpa med de andra, det var många som inte var nåt speciellt alls..

Pytte/Eleonora sa...

Marie - Men pilgrimsmusslor som är så goda - du kanske bara behöver fritera dem, hmm? Tack för din support, kram!

Maria - det finns en del smaskigt tycker jag (ett par friterade bidrag till exempel - det mesta som är friterat är ju förbannat gott), men jag vet ju vad JAG skulle välja... Fler bidrag kan dock dyka upp, hoppas musslan får kicka på ett tag till!

sofia sa...

Nu har jag röstat på dig (mästerverk!)! Du slog alla med hästlängder vad gäller fotot - trots att rätten är friterad såg den mycket fräsch och aptitretande ut, vilket man inte kunde säga om så många av dina medtävlande... Lycka till!

Pytte/Eleonora sa...

Sofia - tackar, niger och rodnar över berömmet!

Anna mitt i maten sa...

Svår konkurrent helt klart, du lär hamna i final! Lycka till!

Pytte/Eleonora sa...

Anna mitt i maten - jag tycker att det är lite skum räkning på den här tävlingen, men tittar man på resultatet just nu verkar du och jag ligga i topp, eller? Heja oss!