måndag 20 juli 2009

Jobbigt läge, Polarbröd...

Jag tycker lite synd om Polarbröd vars måndagsexemplar av Polar Pärlan Fullkorn lyckats hamna hos just mig. När jag, min man och min syster åt det vanligen rätt så uppskattade frukostbrödet var det dessutom jag - frilansande matskribenten/bloggaren - som grävde ut den här råttsvansliknande gummibiten (eller vad det nu är) ur just min kaviarmacka.
Attans.

Så här skriver jag nu till Polarbröds konsumentkontakt:

Hej Konsumentkontakten.

Jag undrar vad det är för läskig tingest jag satte tänderna i under min härliga frukost i söndags (se de bifogade bilderna) då jag åt en skiva Polar Pärlan Fullkorn. Först blev jag lite rädd att jag faktiskt fått i mig en torkad bit råttsvans - vad är det med processad mat och råttsvansar egentligen? - men vid närmare inspektion ser jag att så inte är fallet utan att det snarare verkar vara någon form av mjukt, ludet plast- eller gummimaterial jag
med tänderna dragit ut ur min kaviarsmörgås. Biten är ca 4 centimeter lång och ganska obehaglig i största allmänhet. Jag har sparat den om ni vill titta närmare på den.
Ett par frågor till dig, Konsumentkontakten:

1. Vad kan det vara jag fått i mitt bröd?
2. Jag hade ont i magen igår; kan det ha varit för att jag tuggat på biten tror du? Kan den vara farlig?
3. Vad blir effekterna av ett brev som det här egentligen?

Med vänlig hälsning från en frukostfantast

Eftersom jag förutsätter att ni är oerhört nyfikna återkommer jag givetvis så fort Konsumentkontakten svarat på mitt brev.

3 kommentarer:

Anna sa...

Bra skrivet=) Ja jag är hemskt nyfiken på vad dom ska svara. Ja fick en orm/krokodil liknande fisk i min räkpåse för någon vecka sen. Fy va läskigt det var.

lulle sa...

Har du inte fått svar ännu? Väldigt spännande detta. :)

Pytte/Eleonora sa...

Anna - se del 2 ovan! Jag har också fått en intressant sak i min räkpåse en gång, det liknade något slags taggig spigg eller nåt. Fast din orm/krokodil-liknande fisk låter onekligen klart obehagligare...

Lulle - se som sagt del 2 - tingesten är inskickad och det ska förstås bli oerhört intressant att se vad "utredningen" visar!