lördag 10 oktober 2009

Pyttes 1 år - whatever liksom.

Idag fyller Pyttes. Matblogg nr 59267054 hela 1 år. Det är stort. Vissa perioder har varit mer värda att fira än andra; jag bloggar ju knappast flera gånger om dagen som i början eller ens varje dag för den delen, men jag har inte för avsikt att ge upp. Under sommaren och hösten har min graviditet satt matinspirationen och orken på svaj, men ni som läser har varit tålmodiga och inte gett upp hoppet om mig helt. Vilket är ännu större än bloggens födelsedag - fast allt är ju relativt.

Allra störst är att vår dotter föddes för knappt tre dygn sedan. Hon får förstås fler stjärnor i min bok än alla finkrogar i världen tillsammans, så nu får ni ha ytterligare tålamod med mig. Jag försvinner inte, men intresset för mat har fått en smula konkurrens om man säger. Glöm inte bort mig helt; även om knivarna slöat till här hemma under graviditetsslöheten har jag för full avsikt att återvända till köket. Om än med ett helt nytt litet sällskap.

18 kommentarer:

NYFIKEN-GRÖN sa...

Å stort dubbelgrattis till er alla!

kram

karibien sa...

Gratulerar, till Pyttes och till pytteliten!

Anna-Karin sa...

Grattis bloggen och grattis till bebis!

Birgitta Å sa...

Ljuvligt!

Anna sa...

Stort grattis!

Annika sa...

Stort grattis till er! Vad är väl en blogg i jämförelse med en bebi... Själv blohgade jag ju på som tusan just för att jag råkade vara förälraledig när jag började blogga, men det är väl inte riktigt samma sak för en frilansare, antar jag?
I vilket fall är och förblir din blogg en av mina absoluta favoriter, så jag väntar med stort tålamod och förtröstan på framtida inlägg!

Cilla sa...

Oj, Grattis!
Stort grattis!

Hoppas allt gått väl och att ni har ro att njuta.

pipopp sa...

Varmaste, varmaste gratulationer till hela den lilla familjen!
Extra tankar till den nyblivna mamman.

Nu om någon gång ska du skämmas bort med det godaste goda att äta, med lugn och ro när du vill ha det och kära vännar när det är just det du vill ha!
Tids nog hamnar du i fiskpinne-falukorv-lördagsgodis-fredagsmys-träsket. Kämpa emot! Njut!

Maria sa...

Grattis till både bebis och ettårsdag!

Fröken Dill sa...

Grattis, vad KUL!
Tycker Dillen

tina sa...

Ett stort grattis! Jag ser fram emot fler år med matblogg nr 59267054 och jag önskar den nya lilla familjen all lycka. Kram

Chezsofia sa...

Så roligt, grattis grattis!
Bloggandet kan vänta, njut av den lilla!

Hallon & Blåbär sa...

Ett jättegrattis till både liten bebis och till bloggen.

Mikkan sa...

Avbrotta hur mycket du vill, vi läsare finns kvar och väntar på nya tag, när de nu blir. Tills dess: stort grattis till nya livet!

Annica sa...

Stort grattis! Såklart får man tappa farten i bloggandet ibland, det känns rätt naturligt, och du har ju en särdeles god orsak.

Lisa sa...

Stort grattis till båda födelsedagarna!!!

Mia sa...

Grattis till bebisen! Mitt hetaste tips är byt inte blöjor på nåtten om inte bebisen bajsat - sov i stället. Kram!

Anna B sa...

Stort grattis Pytte till bebisen!