Jag var inte där, men jag måste ju få gratulera Andreas som med sina oxsvansar, högrev och fläskbogar givetvis landade vinsten i denna skönt helnördiga matbloggartävling. Jag hade anmält mitt intresse för att sitta i juryn och bälga i mig rödvin men fick dra mig ur till förmån för min guddotter som fyllde hela fyra år igår - hennes fester vill man inte missa! Långkokad bolognese i all ära, men maten igår gick verkligen inte av för hackor. Vi fick såklart födelsedagsbarnets favoriträtt - fiskbullar och spaghetti. Och som en av gästerna förtjust utbrast: "Åhå, TVÅ sorters fiskbullar minsann; både dill och hummersås. Vilken LYX!"
Så bra kan man ha det!
Just fiskbulla ri hummersås är min tröstmat. Gärna direkt ur burken så att jag riktigt kan känna hur oerhört SYND det är om mig .
SvaraRaderaFiskbullar är (nästan) aldrig fel. Särskilt ite de lite större, köttigare av norska märket Buffé. De är nästan som queneller i konsistensen.
SvaraRaderaSjälv föredrar jag hemlagad äggsås till ;). Barnens favorit.
Lyxpiraya - om du äter fiskbullar direkt ur burken förstår jag verkligen att du känner dig synd om... Jag gillar fiskbullar jättemycket men jag behöver nog åtminstone värma dem en smula.
SvaraRaderaAnnika - tack för tipsen! Är Buffé-varianterna frysta eller på burk?
Jag hade väldigt fina barndomsminnen av fiskbullar, men när jag skulle testa dem igen som vuxen var de inte alls goda. Vilken besvikelse! Man får nog göra egna queneller och egen sås om det ska smaka gott.
SvaraRaderaFunderar fröken Dill