onsdag 26 januari 2011

Parmesanärtor, varken mer eller mindre.

Jag har inte mycket tid över idag, så det blir bara parmesanärtor. Vilket inte är fy skam, för den delen! Ett tillbehör som är gott till det mesta; vi åt dem till blodpudding av alla saker vilket var en udda men oväntat angenäm smakupplevelse. Jag smög in lite hederlig lingonsylt på tallriken också men det var definitivt att gå för långt. Du får välja det ena eller det andra.

Parmesanärtor för 2:

Blanda en sisådär 150 g nyvärmda frysta gröna ärtor med minst 1 dl riven färsk parmesan och 2-3 msk crème fraiche. Peppra ordenligt och ät genast till t ex fisk, kyckling eller kanske lite stekt halloumi. Gott, eller hur?

4 kommentarer:

  1. Och jag som varken äter gröna ärtor eller blodpudding! Men parmesan och lingonsylt är ju gott! :-)

    SvaraRadera
  2. jag älskar gröna ärtor! en masse. kombinationen med parmesan låter fin-fint!

    SvaraRadera
  3. Härlig blogg! Hoppas du får en trevlig helg!

    SvaraRadera
  4. Suuupergoda! Tack för receptet

    SvaraRadera