Lilla älsklingsknölen. Kanske den allra mest användbara av råvaror, den billigaste av delikatesser, den käraste av traditioner, den mest blygsamma av juveler - potatis, hurra för dig! Taffel.se och Svensk Potatis arrangerar till alla matgladas glädje tävlingen Årets potatisstjärna, och sållar nu bland recept inskickade av proffs och amatörkockar över hela landet i jakt på recepten som gör den jordtäckta lilla guldklimpen allra störst rättvisa.
Jag bidrar i all ödmjukhet med en friterad liten skapelse (såklart! Friterat is the shit.) som kanske hör hemma på snabbmatsrestaurangen snarare än på finkrogen, men som i alla fall gör min mun glad. I juryn sitter Årets Kock 2007, Tommy Myllymäki, matskribenten Lisa Förare Winbladh (Taffel.se), AnnaKarin Hamilton (Svensk Potatis), samt författaren och Stjärnkocksvinnaren Martina Haag. Jag har garanterat bjudit mer lättflirtade provsmakare på friterat, men man vet ju aldrig... Håll tummarna!
Håller tummarna jag, friterat är bra skit, det!
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaHittade din fantastiska blogg via tapastävlingen. En av de bästa svenska matbloggar jag stött på.
Du blir svårlagen i Van Loveren 2010.
Mikkan - tack tack, dina tummar är uppskattade!
SvaraRaderaChrister - din kommentar är bättre än vinsten i vilken tävling som helst. Tack! Ditt bidrag är dessutom bland dem vi dreglat allra mest över. Ni som läser detta - spana in Christers blogg erngren.com. Underbar mat och fantastiska bilder!
Självklart håller även jag tummarna!
SvaraRaderaRemsan - tack, det kan verkligen behövas!
SvaraRadera