- I skålen: Ekologisk naturell yoghurt. Under ytan myser en halv banana i skivor och ovanpå tronar Risentas gyllene linfrön; superbra för magen och mycket goda dessutom.
- På tallriken: Pyramidbageriets hjärtformade knäckebröd, bakat på eko-solrosolja, fullkornsrågmjöl och hälften av den normala mängden salt. Ovanpå lite philadelphiaost, ett eko-ägg och generöst med Kravmärkt Kalles.
- I ena glaset: God Morgon Nypressad apelsinjuice med ursprungsmärkning. Testresultat av tre smaker kommer inom kort.
- I andra glaset: MethoDraine detoxkur. En salig blandning av nyttigheter som tamarind, grönt te, kronärtskocka, björk, älgört, plommon, maskros, blåstång… Jag har gått på den i drygt två veckor nu. Är kluven till hur väl den fungerar och varför jag började med kuren men den gör i alla fall mer nytta än skada.
tisdag 18 november 2008
Nyttigt, gott och jättejätteäckligt
I morse slog det mig vilken hälsopiffig liten frukost det var jag satt och åt. Det slog mig också att den innehöll ett flertal fullständigt smakvidriga kombinationer.
hahaha!! Sjukt kul. Du vill ju så väl liksom. Piffar till och gör det lite frukostmysigt sådär, med hjärtformat knäckebröd och härlig juice. Konstigaste kombon var nog Philadelfia-ost och kaviar ändå, haha
SvaraRaderaÄckliga kombinationer uppstår av experimen. Normala människor expreminterar kanske inte så mycket - de rycker en macka på 7-Eleven påväg till jobbet...
oh, vilken fin och nyttig frukost! själv dricker jag en kopp kaffe och sväljer en kapsel antidepp till frulle. men blir faktiskt lite inspirerad att äta ekologiska nyttigheter när jag läser din blogg. kram
SvaraRaderaLillan - ett glas juice till en kaviarmacka är väl inte direkt ett banbrytande experiment, bara ett riktigt stort misstag...
SvaraRaderaWera - Frukostens värld är som tur är en värld av mångfald; där behöver det ena aldrig utesluta det andra. Lycka till med håret, kram!