tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post7763328580480254703..comments2023-05-09T09:29:07.528+02:00Comments on Pyttes. Matblogg nr 59267054: Tillfällig matstrejkPytte/Eleonorahttp://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-62403072036767230232010-03-29T15:22:53.116+02:002010-03-29T15:22:53.116+02:00Erka Perka - det är det säkert... med våren kommer...Erka Perka - det är det säkert... med våren kommer onekligen godare mat. Hoppas på det!<br /><br />Till er anonyma själar som dundrade in med de här fantastiskt fina kommentarerna igår vill jag bara säga TACK - jag misstänker starkt att det är två särskilt fina och uppmuntrande kompisar som gjort en pepp-kupp, och jag ska med glädje göra allt för att svälja betet. Som tack lägger jag in lite gamla godingar i väntan på ny inspiration. Kram!Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-57116502100002636422010-03-28T22:11:11.545+02:002010-03-28T22:11:11.545+02:00Hej!
Ramlade in på din blogg av en tillfällighet ...Hej!<br /><br />Ramlade in på din blogg av en tillfällighet alldeles nyligen. Vilka recept! Vilka bilder! Som nyfrälst fan av din blogg hoppas jag att du snart återfår din inspiration, inte minst för din egen skull. Fram tills dess kommer jag frossa i de recept som redan finns i bloggen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-35650804765241904672010-03-28T18:48:27.689+02:002010-03-28T18:48:27.689+02:00insperation går i vågor, hoppas du snart får mer! ...insperation går i vågor, hoppas du snart får mer! Din blogg är lätt den bästa matisperationen på nätet och värt att vänta på!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-12217935704693628642010-03-24T13:22:06.717+01:002010-03-24T13:22:06.717+01:00Jag har också känt mig en smula oinspirerad senast...Jag har också känt mig en smula oinspirerad senaste två veckorna, det har blivit lite glesare mellan inläggen än vanligt. Det är kanske p g a att våren tvekar så?Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-34584357894652716892010-03-23T09:00:47.326+01:002010-03-23T09:00:47.326+01:00Tack ska ni ha, det känns skönt att ha stöd!Tack ska ni ha, det känns skönt att ha stöd!Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-365967745277552542010-03-23T08:52:24.746+01:002010-03-23T08:52:24.746+01:00Jag har kännt av prestationspressen den senaste må...Jag har kännt av prestationspressen den senaste månaden. Fyra av sju dagar i veckan äter vi standardrätter här hemma, sedan försöker jag slänga ihop något till helgen som kan generera ett antal inlägg.<br />Allt går i perioder. Årstiden är ju inte heller så värst inspirerande, i ärlighetens namn.<br /><br />Jag tror du kommer tillbaka med full kraft rätt vad det är, när projektet går mot sitt slut och vårinspirationen slår till med full kraft!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-25354492878152364852010-03-23T08:30:02.068+01:002010-03-23T08:30:02.068+01:00Jag känner verkligen igen mig i det du skrivver! I...Jag känner verkligen igen mig i det du skrivver! Ibland lagar man samma tre standardgrejjer enligt roterande schema liksom, ibland lagar man inte alls. Inget konstigt egentligen, men när man matbloggar blir det ju så tydligt, och lite pressande till prestation ibland om man inte aktar sig.Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.com