tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post5061241630236347242..comments2023-05-09T09:29:07.528+02:00Comments on Pyttes. Matblogg nr 59267054: Laxbakelse från vårt bröllop till CarinaPytte/Eleonorahttp://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-26500446165590522162011-12-31T00:21:49.021+01:002011-12-31T00:21:49.021+01:00Laxbakelse på G! Både i Ångermanland (i mitt kylsk...Laxbakelse på G! Både i Ångermanland (i mitt kylskåp) och i Norrbotten (klart man tipsar om det bästa). Kan vara så att denna superba förrätt kommer att toppa nyårsmenyerna flera år framöver. =)Carinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-82994337831098692482011-01-21T09:49:16.783+01:002011-01-21T09:49:16.783+01:00Lieselotte - jag piffade bilden lite, hope you don...Lieselotte - jag piffade bilden lite, hope you don't mind... Glad att få ha med den här!<br /><br />Lillan - tack vare all strålande hjälp med att tvätta bort fårbajset från festlokalens väggar blev det onekligen en rustik men lyckad tillställning. Frågan är om ert eller vårt bröllop luktade mest djur? Anywhoo, Carina, lyssna på Lillan - kan hon så kan du!Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-65771283955886214382011-01-21T09:23:28.371+01:002011-01-21T09:23:28.371+01:00Det är roligt - för trots att ni var långt ifrån d...Det är roligt - för trots att ni var långt ifrån de enda som gifte sig den sommaren så är ert bröllop fortfarande ett av de mest omtalad. Tämligen ssäker på att maten spelade en stor roll där; inte minst den här ljuvligt oda Laxbakelsen som jag minns bara SMALT i munnen. Carina - tom jag vågar mig på gelatin nu för tiden. Då gör du med det.Lillannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-44927038744951451842011-01-20T20:41:10.524+01:002011-01-20T20:41:10.524+01:00Mumsfilibabba, denna förrätt går inte av för hacko...Mumsfilibabba, denna förrätt går inte av för hackor! <br />(Så kul att se bilden, den är ju riktigt snygg ;-D!)Lieselottehttp://vdmfoto.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-45527792436888683042011-01-20T14:34:57.276+01:002011-01-20T14:34:57.276+01:00Carina - klart du ska testa! Och räds inte gelatin...Carina - klart du ska testa! Och räds inte gelatinet. Gelatinet är precis som fritering och stektermometrar - vid första försöket säger man "Aaaah" och börjar se på köket och dess möjligheter med nya ögon. Och det är skitenkelt att använda. Prova någon av mina pannacottor också så får du se!Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-38980255875741329632011-01-20T14:31:51.801+01:002011-01-20T14:31:51.801+01:00Oh my god! Jag är omnämnd i en riktig blogg (defin...Oh my god! Jag är omnämnd i en riktig blogg (definition: en blogg som inte enbart handlar om "Idag har jag fikat och köpt blöjor. Imorgon ska jag se Greys...Jadajadajada..."). That's a first! =D<br /><br />Bara namnet är ju en vinnare. Så om jag nu inte råkar i panik över gelatinet, så ska det nog gå vägen. <br /><br />TUSEN TACK för tips och recept! Jag återkommer!Carinanoreply@blogger.com