tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post4867286875572162786..comments2023-05-09T09:29:07.528+02:00Comments on Pyttes. Matblogg nr 59267054: GI-snacks: Selleri med gorgonzoladippPytte/Eleonorahttp://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-13805386505130704602010-02-23T15:50:43.955+01:002010-02-23T15:50:43.955+01:00Intressant! Nu måste jag ut i butikerna och leta, ...Intressant! Nu måste jag ut i butikerna och leta, vilket torde göra din presskontakt glad :).Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-36129362992722350792010-02-23T15:18:30.812+01:002010-02-23T15:18:30.812+01:00Nu har jag fått svaret att smetana är något syrlig...Nu har jag fått svaret att smetana är något syrligare och rundare i smaken än crème fraiche samt har en högre fetthalt. Smetanan fungerar som ett alternativ till crème fraiche är vispbar, den går att vispa till en fastare konsistens.Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-43838526501061241772010-02-22T13:48:09.396+01:002010-02-22T13:48:09.396+01:00Bibban - dippa är bäst, eller hur?
Anna - smetana...Bibban - dippa är bäst, eller hur?<br /><br />Anna - smetana är liksom creme fraiche gjord på tjock syrad grädde, men är efter vad jag kan läsa mig till något sötare i smaken och har en fetthalt på hela 42 procent. Jag har skickat iväg en fråga till min presskontakt och ska se om hon ger mig tydligare besked. Gott var det i alla fall!<br /><br />Mikaela Mars - ja, det var fina grejer... Och man ska förstås inte förringa det enkla!<br /><br />Fröken Dill - och jag anser att man ska äta mer gorgonzola; vad man dippar i det är inte fullt lika viktigt för mig...Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-36348966041283726932010-02-20T19:40:16.514+01:002010-02-20T19:40:16.514+01:00Ett snacks HELT i min smak. Man borde äta mer sell...Ett snacks HELT i min smak. Man borde äta mer selleri för det är toppengott!<br />Tycker fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-81639185163611168422010-02-17T18:28:24.259+01:002010-02-17T18:28:24.259+01:00Det där är ju så värt att tala om tycker jag, komb...Det där är ju så värt att tala om tycker jag, kombinationen gorgonzola och rå blekselleri är ju fullkomligt utsökt!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-64258530701155391562010-02-17T13:15:57.256+01:002010-02-17T13:15:57.256+01:00Smetana! Visste inte att det gick att få tag på hä...Smetana! Visste inte att det gick att få tag på här. Har alltid undrar hur det skiljer sig från gräddfil, creme fraiche etc, berätta, berätta!Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-41278449255025142712010-02-17T11:37:03.258+01:002010-02-17T11:37:03.258+01:00Vad sugen jag blir. Har blåmögelost o creme fraich...Vad sugen jag blir. Har blåmögelost o creme fraiche i kylen. Och morötter o blomkål. Gör min egen variant o njuter till OS i kväll. <br />Tack för finfint tips! <br />Kram<br />BibbanBibbanhttps://www.blogger.com/profile/11645499881659018833noreply@blogger.com