tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post7397767445299258616..comments2023-05-09T09:29:07.528+02:00Comments on Pyttes. Matblogg nr 59267054: Före fastan kommer köttfestPytte/Eleonorahttp://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-27292405662954810772013-09-13T11:06:56.632+02:002013-09-13T11:06:56.632+02:00Låter vansinnigt gott. Vad serverar du till? Behöv...Låter vansinnigt gott. Vad serverar du till? Behövs sås? Kall? Det kanske är pulled-pork tillbehör som gäller? Bröd och sallad? Theresiahttp://oresunt.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-85183772129877876532012-09-03T10:21:18.588+02:002012-09-03T10:21:18.588+02:00Tack för tipset! Jag uppskattar förstås alltid ett...Tack för tipset! Jag uppskattar förstås alltid ett riktigt bra köttips (kött-tips?). Låter som ett dyrt nöje jag borde prova åtminstone en gång. <br />Ja, fantastiskt kul med boken! Och du är ju med i den, om än tyvärr bara svagt skymtande på en bild... men jag uppskattar verkligen att du var där. Kram!Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-15708673378356457792012-09-03T10:03:05.205+02:002012-09-03T10:03:05.205+02:00Kött. Jag ska inte ge mig in på moraliska aspekter...Kött. Jag ska inte ge mig in på moraliska aspekter av köttätande, men nu är det som så att djur är gjorda av kött, och varför skulle vi inte då passa på att äta det? Glatt spanskt griskött till exempel. Färsk pata negra. Du MÅSTE prova. Hittills har jag bara funnit detta magnifika kött i Gastronomibutiken i Helsingborg, men det känns som en tidsfråga innan det går att finna i Östermalmshallen, aka Hallen. Hursomhelst. Det är det bästa kött jag nånsin ätit. Grisar som lever på ekollon blir ganska feta. Och köttet blir alltså fett det med. Men jeeeeesus så gott det är. Så när man inte har tid att dona med högrev eller när banken ringer och ber en att göra av med mer pengar - köp pata negra, salta och peppra och dra igång grillen! <br /><br />Och stort lycka till med kokboken! Ska bli riktigt kul att se den i tryck!Syltis på Söderhttps://www.blogger.com/profile/14221586478908564307noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-41176641050996767272012-08-28T11:29:16.272+02:002012-08-28T11:29:16.272+02:00Petter. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Kan...Petter. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Kan vara en av mina finaste kommentarer på bloggen någonsin. Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-44627259665154798342012-08-28T11:26:18.958+02:002012-08-28T11:26:18.958+02:00Pytte! Ditt recept ser ut att vara som en hel orgi...Pytte! Ditt recept ser ut att vara som en hel orgie med supermodeller i munnen. Jag ser väldigt mycket fram emot att ha denna orgie. Med supermodeller. I munnen. Eh...Petternoreply@blogger.com