tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post3499885977546858472..comments2023-05-09T09:29:07.528+02:00Comments on Pyttes. Matblogg nr 59267054: Nu igen...Pytte/Eleonorahttp://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-56869133598357097442011-03-29T01:07:22.156+02:002011-03-29T01:07:22.156+02:00Matskribent/bloggare med vinterkräkan - oss är det...Matskribent/bloggare med vinterkräkan - oss är det extra synd om när det gäller, ynka på om det hjälper och skrik högt bussturen.. <br /><br />Krya & kram, snart är det över :)@Receptomatenhttp://spisat.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-55195672491208725802011-03-28T13:01:30.157+02:002011-03-28T13:01:30.157+02:00Christer - tack!
Annika - Tack för tumhållandet, ...Christer - tack!<br /><br />Annika - Tack för tumhållandet, alla tummar är uppskattade. Nope, att vara gravid är sannerligen tillräckligt; symptomen flyter ihop med varandra och jag har ingen aning om hur jag mår längre. <br /><br />Agnes - jag är ingen höjdare på det här med etiketter men ynk, det är jag bra på. Jag är full av ynk nuförtiden, så det förtjänar en egen etikett!<br /><br />Hanna - jag vet, visst är det läskigt? Jag har en kompis som sa att han fått kräket inte mindre än fem gånger den här säsongen, så det finns i alla fall de som har det värre...<br /><br />Lulle - Du är så gullig. Det är svårt att inte tänka på mat när jag vill blogga mat, måste jobba mat, och dessutom har en inre parasit som absolut kräver mera mat, men jag försöker ta det försiktigt. Jag åt just en helt okej liten portion lunch så jag gör framsteg i alla fall! Puss och tack för tips!Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-70965832366124027662011-03-28T12:52:20.811+02:002011-03-28T12:52:20.811+02:00Stackars, stackars. Jag önskar att jag kunde komma...Stackars, stackars. Jag önskar att jag kunde komma förbi och peppa dig till att inte tänka på mat nu utan bara tänka på att det går över och att du snart är sugen på nåt igen. <br /><br />Under tiden kan Dofilus vara gott också, om man har tur. Och kanske lite coca cola. <br /><br />Snart, snart, är det över!Lullenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-76405156834465275362011-03-28T12:37:26.368+02:002011-03-28T12:37:26.368+02:00Forstar inte varfor den dar flunsan ska drabba all...Forstar inte varfor den dar flunsan ska drabba alla tva ggr i ar. Usch & fy! Krya pa dig.Hannahttp://matarkivet.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-10604034993200085572011-03-28T12:36:19.712+02:002011-03-28T12:36:19.712+02:00Älskar, ÄLSKAR!, att du har "YNK" som en...Älskar, ÄLSKAR!, att du har "YNK" som en etikett.Agnesnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-6537897755933245372011-03-28T11:15:29.364+02:002011-03-28T11:15:29.364+02:00Stackare! Jag har varit med om det du beskriver, o...Stackare! Jag har varit med om det du beskriver, och det är ingen hit - för att uttrycka sig milt. Håller tummarna för att det vänder nu! Det räcker faktiskt med att vara gravid, man behöver inte vara sjuk, därtill...Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-76015843244030904882011-03-28T10:50:42.806+02:002011-03-28T10:50:42.806+02:00Krya på dig :)Krya på dig :)Christerhttps://www.blogger.com/profile/11098219787601172638noreply@blogger.com