tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post2596917794131043357..comments2023-05-09T09:29:07.528+02:00Comments on Pyttes. Matblogg nr 59267054: Det blir inte så jäkla bra jämt. Pytte/Eleonorahttp://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-60027723814181925632013-09-14T13:13:38.332+02:002013-09-14T13:13:38.332+02:00Hm... jag funderar (har inte provat själv) om det ...Hm... jag funderar (har inte provat själv) om det går att rosta Pimienton i ugnen innan man fyller dem och så swisch tillbaka i ugnen när de är fyllda igen.. På så sätt är de redan tillagade och kanske inte vätskar lika mycket, plus att du bara behöver ha dem i ugnen tills fyllningen blivit lagom mjuk och varm. Kan funka.... eller bli katastrof ;-) /IngelaAnonymousnoreply@blogger.com