tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post1121700067050085370..comments2023-05-09T09:29:07.528+02:00Comments on Pyttes. Matblogg nr 59267054: Vad vill ni ha?Pytte/Eleonorahttp://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-19096317832406007012010-04-26T19:01:20.537+02:002010-04-26T19:01:20.537+02:00Apropå örjans fråga här på slutet: Vi kollade med ...Apropå örjans fråga här på slutet: Vi kollade med miljöförvaltningen so msa att det var okej att sälja mackor och enkelt fika vid enstaka tillfällen utan särskilda tillstånd. vill man servera varm mat är det dock annorlunda. Så hur god idén med varma baguetter än låter skulle jag inte våga, tror jag. Men tack för alla goda tips, keep 'em coming! Wraps är något jag kan tänka mig att göra, absolut. Jag är rädd för att baka så jag kommer förmodligen tveka där...Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-91593765324618384202010-04-26T18:36:49.236+02:002010-04-26T18:36:49.236+02:00Skulle hälsomyndigheter tillåta?
Såg i Paris för ...Skulle hälsomyndigheter tillåta?<br /><br />Såg i Paris för 5 år sedan<br /><br />Baguetter (Bake Off-fortfande ogrädde)<br />Fylldes med skinka, ost, sallat mm.<br /> <br />Lades senare i kläm i dubbelgrill innan det överlämnades till köparenörjannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-23667297955687851172010-04-26T12:37:08.521+02:002010-04-26T12:37:08.521+02:00Wraps! Med någon form av fisk (typ rökt lax) och p...Wraps! Med någon form av fisk (typ rökt lax) och pepparrot och sallad. Eller hummus för vegosarna. Eller (och nu flippar jag lite här, jag vet) pizzabullar! Det tar i och för sig tid att göra och baka och så, men de behöver ju inte vara varma eller så. Eller gör roligare variant an pizzabullar och ha tomatsås, fetaost, basilika och oliver. <br /><br />Jag hade dock lätt gått på hälsomackan eller kycklingmackan. Eller bägge. Oj, nu blev jag hungrig. Dags för lunch. ;) (Varför kommer jag på goda saker jag vill äta, jag bor ju inte ens i Stockholm! :P)Plommonethttps://www.blogger.com/profile/07099723168626101422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6759646789336739342.post-89727960365606213792010-04-26T12:29:57.766+02:002010-04-26T12:29:57.766+02:00Min favorit just nu är noblessemuffins ala kladdka...Min favorit just nu är noblessemuffins ala kladdkaka. Går fort att göra, men kanske inte direkt superbilliga men eftersom de är så goda kan ni sälja dem dyrt! :-)<br /><br />Noblessemuffins 24 st<br />175 g margarin<br />100 g mörk choklad<br />2 1/2 dl socker<br />1 tsk vaniljsocker<br />1 krm salt<br />1 1/2 dl mjöl <br />2 ägg<br />24 noblessekakor<br /> <br />Smält margarin och choklad under omrörning. Låt stå en stund. <br />Rör i resten av ingredienserna. Äggen i sist.<br />Häll till häften i en aluminumform, häll hellre i lite mer än hälften än mindre eftersom de lätt kan bli torra. Grädda i 12 minuter i 200g. Håll koll på tiden. Ta ut och lägg på noblessen direkt.Theresenoreply@blogger.com